Waarom wij een geheime seksuele verbinding trekt


Er zijn veel manieren om een ​​sexy leven vast te stellen of een opmerkelijk deel van de bestuurder en ugon te maken.

Enkele nuttige dingen die we al hebben aanbevolen: probeer nieuwe posities, profiteer «extra» Gereedschappen, ken de charme van rollenspellen.

Maar we zullen er niet op stoppen, omdat het onderwerp seks nooit stil zal staan — We moeten over seks praten, omdat het is die een universele sponsor is van het plezier van ons leven.

Dus, niet zonder de hulp van seksologen en psychologen, vonden we een zekere manier waarop een relatie kan juichen. Het heet «Niemand praat over je relatie».

Dan zo’n positie is goed? Het feit dat niets verenigt en geen oliën giet in het seks seks dan het mysterie.

En we zijn niet ongegrond, op onze zijdige sociologische en psychologische onderzoek.

Gevoelens vaststellen «Het eerste jaar van de relatie»

Wanneer de paren in het geheim in het geheim zijn, dan zijn ze meestal de nieuwe partners voor elkaar. Dit is de periode van de grootste seksuele tevredenheid, die na het eerste jaar van serieuze relaties gestaag valt.

Seks helpt heimelijk om de opwinding van de eerste maanden van relaties te behouden — Het prikkelt meer en elimineert partners van overmatige vertrouwdheid die het seksuele verlangen vermindert.

Tegelijkertijd vereist een geheime seksuele verbinding niet dat u nieuwe partners aantrekt — Je kunt een monogame kerel zijn en niemand zelfs veranderen.

Noodzaak van je relatie van vreemden http://maison-baos.fr/carte, speel dit gedeeltelijk rollenspel en geniet van het proces — Vreugde van seks zal aanzienlijk meer zijn.

Angst om gedetecteerd te worden

Wanneer we proberen onze relatie in het geheim te houden, om te worden ontdekt om ontdekt te worden, kopen kamagra verbeteren we onze seksuele ervaringen. Al de essentie in het gevoel van angst.

Er is een klassieke studie uit 1974 (Dutton en Aone), die hij postuleert dat mensen die een sterke emotionele schok ervaren (angst, angst) misschien veel sterker opwindend ervaren dan mensen die in rust zijn.

In feite kan elk type fysiologische opwinding seksuele aantrekkingskracht, dat wil zeggen stimulering — Het stimuleren van een gevoel van liefde.

Als je met een meisje in een geheime seksuele verbinding, dan is het risico zelf worden onthuld doen dit verband is sterker — adrenaline helpt dit geval, en nu kun je niet

leven zonder een vrouw met die «zich verstoppen».

Experimenten en geheimen

Mensen zijn meer geneigd zijn om hun geheimen te delen met de mensen die met hen te delen hetzelfde mysterie. Het maakt het nog sterker te samenhangend voelen.

Als onderdeel van de geheime seksuele relatie, zal uw vriend eerder bereid zijn om seksuele verlangens, die zijn meer bereid om experiment te delen, en zelfs met wat ze is niet van plan om eerder aan gedacht. Vele grenzen zweren als alles blijft geheim.

Maar klaar zijn voor het feit dat uw grenzen kan ook schaamte. Sexologen Merk op dat de uitwisseling van geheimen en meningen over seks seksuele voldoening van koppels verhoogt.

Onze methode heeft echter een grote negatieve component, namelijk — elk geheim of laat verschijnt. Vrienden zullen ook familieleden herkennen en je wilt delen met het wereldnieuws dat je een meisje hebt gevonden. Dus terwijl er een mysterie is — Geniet ervan, eeuwig zal ze dat niet doen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.