Lucht, vliegtuig, seks 10 echte verhalen over hoe het gebeurt!


Lucht, vliegtuig, geslacht: 10 echte verhalen over hoe het gebeurt!

“Een van de meest vreselijke momenten in mijn leven – toen ik hierbij werd betrapt

! Mijn meisje en ik wilden het proberen, geboekte plaatsen in de achterste rij. Ze ging naar het toilet, ik zit in een minuut achter haar. We hebben er al heel lang over gedroomd en afgestemd, dus het proces ging goed. En op het meest verantwoorde moment van de stewardess begon te kloppen op de deur en de vraag onmiddellijk uit te gaan: ze super kamagra kopen weet wat we bezig zijn. We keken in horror op elkaar en alles was meteen. We hebben snel gekleed, kwamen uit – en vonden dat alle buren naar ons kijken! Ze werden wakker toen de stewardess op de deur klopte. Het was erg schandelijk, en bij de uitgang liet ze ons aan piloten zien, “- Denis, 25 jaar.

2. Het was een uitstekend avontuur

“Het duurde 8 uur van de 13-uursvlucht over het polmir. Stewardess ging naar rust, bijna alle passagiers sliepen. Het dichtstbijzijnde niet-werkende toilet was in de buurt. Ze ging naar binnen, ik ben achter haar, alles ging goed. Niemand zag alles, “- Maxim, 30 jaar oud.

3. We hebben echt genoten

‘Ik heb het de stewardess verteld tijdens de landing dat het meisje hulp nodig heeft bij het bezoeken van het toilet. En legde dit verhaal uit door het feit dat in de vorige vlucht

http://www.agriturismovecchiomulino.it/camsoda-reviews-information-and-news/

we probeerden het te verbannen (maar het was een leugen). Dichter tot het einde van de vlucht gingen we het toilet binnen en namen we met seks. We zijn allebei kleine dimensies, maar het was behoorlijk moeilijk, hoewel prima!”- Andrei, 27 jaar oud.


Leave a Reply

Your email address will not be published.