De theorie van ongelooflijkheid van vrouwelijke verlangens

15

De theorie van ongelooflijkheid van vrouwelijke verlangens

Er zijn verschillende soorten mannen met wie we nooit seks zullen hebben! Nou, alleen als.

Het oudere

meisje ..

Nee, misschien gevaarlijk met zo’n begin. Het is onwaarschijnlijk dat het redactionele kantoor het verlies van vriendinnen compenseert, dus ik zal aan de andere kant gaan. dus. Het pad van het meisje in grote seks begint meestal met episodes, die in een fatsoenlijk bedrijf het correct is om niet te onthouden. Verhalen waar de schijnbare condooms en zinsdelen lijken niet te verschijnen: “Ik lijk zwanger te zijn. Je denkt dat je ze allemaal zou moeten noemen?”- Er zijn in de biografieën van ieder van ons. Tenslotte, als je weinig over seks kent, maar je kunt uitputten naar de patchworks van de rug van de partner, noch over een tonnyh, lusten en andere sedes. Ik weet niet hoe jongens, maar welke 15-17-jarige jonge jonge dames zijn bezig met hun klasgenoten, en je kunt seks hebben met een grote stuk. Dus, club van vrolijke en vindingrijke acrobaten. En nee superbate lijkt om een ​​orgasme te krijgen voor ons, want in de jeugd, is het veel gemakkelijker om de douche of een andere onder- en eenvoudig handmatige middelen dan de echte partner te voldoen. De enige reden waarvoor het meisje de avond doorbrengt op de trap in de knieën naar zijn knieën, en breekt geen macrame of lost de taak niet op, is nieuwsgierig en wens om het team in het team te bewaren (zijn “stimulans” weet, veel koeler dan het winnen van de Olympische Spelen Algebra).

Inzicht komt met ervaring. Door te betalen voor mijn eerste test voor zwangerschap en na het najeren van mijn eerste plaats in het vrouwelijke raadpleging, wilt u het of niet, maar u zult leesbaar worden. Hier spreken we ook de Hosteltaty uit: “Voor mij?! Hiermee?! Ja nooit!”En” Voor wie u mij überhaupt?!»Een uitgebreide lijst van degenen die het kussen niet met ons verdelen onder alle omstandigheden, bijgevoegd.

Je hebt toch al gehoord dat we soms hetzelfde zeggen en in gedachten zijn helemaal anders. Oké, niet soms, maar bijna altijd. Dus, het woord “NOOIT” in deze context vertaald van vrouwelijk betekent “minstens één keer – zeker”. De jongens van een zwarte lijst hebben een wettelijk recht in één keer, wat natuurlijk niemand later zal onthouden. Op zijn minst op een nuchter hoofd. Regelmatig door een fles martini in het gezelschap van de dichtstbijzijnde vriendinnen, verzamelde ik enkele van de statistieken van mannen, met wie het onmogelijk is, maar absoluut noodzakelijk.

Man van de TV

Ik weet dat Vova Umaturman is degene die is in een hoed, en zelfs in karaoke worden behandeld: “Het spijt me-and-and-going …”, maar om je boudoir posters maken en regelen nightcares in de buurt van de officiële binnenkomst van wat -In de DC – nee, ontslaan. kan me niet schelen. Echter, de wens om ‘s ochtends wakker te worden en het gezicht op het kussen te ontdekken, dat een glimlach op het hele land van de tv is, is nogal een andere. Bij de Assault Make-up mag niet gaan voor seks, maar met de gedachte aan afstammelingen. Over hoe de idool van miljoenen pijn eruit ziet, dan zal het mogelijk zijn om haar kleinkinderen te vertellen, en tot nu toe knuffelt het met één hand, de andere is de gitaar … hoewel kleinkinderen niet moeten weten dat je in werkelijkheid je hebt gesleept Hem en Hem, en zijn het gereedschap (daarom is het, trouwens, het is zo winstgevend om de solisten of bassisten te verleiden, en niet de drummers), omdat idolen voor exploits met fans meestal na overvloedig worden. In één woord zullen je legitieme vijf minuten roem alleen de jouwe zijn. Hij en creatieve persoonlijkheid dus niet om het hoofd te scoren met willekeurige namen en telefoons. En lieg tegen vriendinnen over bekentenissen in liefde en het aanbod om met hem mee te gaan op tournee naar Frankrijk – dit is geen geweten.

In zijn rechtvaardiging: “Wat als hij me ooit een lied opdraagt?”(E., 24 jaar).

Zeker de dames “sterk voor 30” zien een speciale charme in romans met jong (wat sildenafil kopen precies – ik dank God, zal binnenkort te vinden zijn). Maar spreek de uitdrukking uit “Ik ben te oud voor jou,” als je iets bent in twintig en enthousiast naar een minderjarige met een timide pluis op rossige wangen, – dit is, weet je, op de een of andere manier. En hoe het opgewekt is in het zicht van je in een korte badjas, kun je alleen maar raden. In de regel worden klasgenoten van jongere zussen, buren op de trap of zonen van oudere vriendinnen het slachtoffer van onze volwassen obsessie. Deze 14-16-jarigen zijn verstoken van onschuld residuen alleen omdat ze cynisch worden geaccepteerd gebruik van boerderij. Wie anders loopt ‘s nachts voor bier, configureert de modem of zullen 15 glossy magazines te nemen van de machine naar het appartement? Nou, en hoe daarna kunt u zo’n goede jongen met lege handen laten? Stel, je zal hem een ​​boterham met kaas te maken en de behandeling van het bier dat hij zelf bracht. Stel dat je hem in staat om te zitten op het internet. En wat is later? En dan gebeurt het meestal een tijdelijke bewolkte reden en begrijp je dat ineens op zijn leeftijd je niet in de strategie speelt, en ik heb seks. Dus waarom zou je seks hebben en nu niet werken? Vooral omdat de momenten van de man genoeg zijn voor het oog en voor de prelude, en op de toegewezen door de natuur van 15 fricties. En het is niets dat de jongen nog steeds niet weet over sokken die moeten worden verwijderd dat hij tijd is om naar huis te gaan, mama wacht, en in het algemeen, morgen naar school. Wat deze erotische les voor hem zal worden ingepakt, zal de tijd vertel, en u zult zeker de juiste conclusies doen: 1) Sluit de modem zelf aan, is niet zo moeilijk; 2) Druk op, bier en producten kunnen worden besteld met levering aan het huis.

In zijn rechtvaardiging: “Nu ben ik precies zeker of hij mijn jongere zus niet zal lastigvallen” (in., 22 jaar oud).

Meisjes moeten een Giri-vriendin hebben, waarmee (s) de voordelen van liposuctie, de laatste collectie van Armani en de verlichting van Oleg Menshikov kunnen bespreken. Maar het hebben van homo’s letterlijk meisjes zijn gecontra-indiceerd. Het is alleen in de film “de beste vriend” Madonna slaagde erin om met blauw te slapen en zelfs zwanger te worden van hem. In het echte leven kunnen echte homo’s, in de regel, zelfs niet omgaan met een bevestiger op de bh, om nog maar te zwijgen van de tijd om de begon aan het einde te brengen. Er is zware artillerie om te bewegen, want geen normaal meisje zal geloven dat de natuur mannen heeft gecreëerd voor wie het uitzicht op het naakt is – geen voldoende argument is ten gunste van opwindend. Sommige bijzonder aanhoudende jonge dames maken bijvoorbeeld homo’s met ongeschoren benen of komen ze mee akkoord met anale seks, als alleen de man comfortabel voelde. Als we nuchter praten (hoewel dergelijke dingen op een sobere hoofd meestal niet gebeuren), is het plezier van nul, maar het risico van het verliezen van een vrije stylist in de persoon van zijn vriendin-homo is vrij groot. Want de volgende

ochtend gebeurt de man een crisis van zelf-identificatie: als hij blauw is, waarom stapte hij dan op plotseling op je, en zo niet, dan … hoewel hij in zijn oriëntatie het onwaarschijnlijk is. Dus in alles zul je schuldig zijn, en voor vergeving ben je niet langer.

In zijn rechtvaardiging: “Nou, althans in iemands leven, zal ik de enige vrouw zijn” (to., 28 jaar).

Op school lopen meisjes met middelbare scholieren, en hun huiswerk is van de buurman op het bureau geschreven. Buurman, natuurlijk, in een bril en hopeloos verliefd, maar we hebben geen enkele manier. Als de traditie plaatsvond nadat de prom was afgeschaft als onnodig, zou niemand hebben geleerd over zijn gebroken hart. En zo nostalgische gevoelens-opname na drie liter cognac, geschilderd met voormalige klasgenoten in de montagezaal, kunnen wonderen werken. Hoe, zo niet miraculeus, naam en het feit dat vijf jaar later, de Changarik plotseling veranderde in een solide heer met een correct bezaaid baard? En als het in de war was voordat je in de war was, nu zelfs een trouwring – met wie het niet gebeurt. Nadat je stevig hebt gedronken en de onmogelijkheid van de jeugd, besluit je plotseling dat het tijd is om Justice te vertrouwen: als je hem niet op Gediplomeerde avond gaf, voorkomt niets dat je het nu doet. En dat het meest aanstootgevend, alles zal zijn met een jongere Zador en over het algemeen cool. Zolang de ex-shakharik u op de hoogte zal stellen dat hij op zijn huis wacht met Beefsteks en in Penuyar. En dichtbij, zoals het uitkwam, zal er geen student op de middelbare school zijn, met wie het mogelijk zou zijn om te verbergen in Debuuchery.

In zijn rechtvaardiging: “Hij deed het voor mij! En hoe zou ik anders de laatste examens passeren?” (EEN., 21 jaar).

Er zijn vrouwen die gewend zijn om volledig over te geven. In het begin, wanneer ze zijn carrière begint te bouwen, is het noodzakelijk om op kantoor te zitten, omdat het hoofd van interesses met zijn vrouw, dus de tijd trekt (bespaart denken, wat samen in een lege kamer kan worden gedaan, komt snel ). Het is echter de moeite waard om de baas zelf te worden, omdat het het opvallende ding blijkt: je moet eerst aan het werk komen en de laatste, anderszins geen autoriteit en een positief voorbeeld voor ondergeschikten laten gaan. Elk zelf respecterend jong ding begrijpt: als je in de intimidatie van het hoofd van het hoofd van het hoofd geeft – gevallen, maar nog steeds de mogelijkheid om door de hele dienst te gaan, dan is er geen productie nodig om met ondergeschikten te slapen. Het is echter al lang bekend dat macht bedwelmingen, en een dronken vrouw is niet verantwoordelijk voor degenen die zijn getemd. Als zelfverdediging denken meisjes dat seks op kantoorprinter de werknemer voor verdere arbeidspreuken kan aanpassen. Echter, de man op zijn best zal zijn om voor het avondeten te werken, dit uit te leggen door de zin: “Griezelige files, babe!”- en ongestraft, verwijderd in de rookruimte om te dineren. In één woord gedraag je precies op dezelfde manier als je te zijner tijd bent. Als het bedrijfsplan van het bedrijf niet het onderhoud van de oproepmanager blijkt te zijn, is het gemakkelijker om het gewoon te ontslaan. Hoewel, natuurlijk, alleen in woorden. Ten eerste, wat een slag voor je professionaliteit is, en ten tweede moet je nog steeds een nieuwe printer kopen.

In zijn rechtvaardiging: “Een goede chef van de veelbelovende frames van de persoon” (met., 29 jaar).

BÌNH LUẬN

Please enter your comment!
Please enter your name here