11 dingen die je wilde weten over mannelijke testikels

20

Mục Lục

11 dingen die je wilde weten over mannelijke testikels

Ik ben er niet helemaal zeker van dat je het bedoelde. Ja, ze kunnen de grootte wijzigen tijdens seks, maar het is niet gerelateerd aan erectie. Als we het hebben over de periode van de puberteit, dan ja, en de testikels, en de penis begint ongeveer tegelijkertijd te groeien, passeert de penis door meer veranderingen.

2. Heeft de jongens hetzelfde complex met betrekking tot de grootte van de testikels, zoals in het geval van een lidstaat: dat, als andere jongens in de kleedkamer meer en t zijn.P.?

Nee, jongens zijn tot nu toe niet zo ver over hun testikels. Waarschijnlijk omdat we niet naar de gedachte kijken of we ze een vrouw kunnen bevredigen. Begrijpelijk als ze abnormaal klein zijn, denken de jongens nog steeds over. Als ik googled, vind je forums waarop jongens elkaar en artsen vragen, of alles in orde is met hun invloed.

3. Is het waar dat als een tijdje niet masturbeert, dan kun je meer sperma in het scrotum verzamelen, en het is cool?

Als je een tijdje onthoudt, kan je echt een intensere orgasme hebben. Maar het lichaam moet regelmatig sperma verwijderen. Ze moet niet worden gestempeld. Als je dit niet zelf of met een partner doet, zullen je testikels hete verkopende zaad – nachtvervuiling regelen.

4. Het gebeurt dat je een ei een beetje meer hebt dan de andere, omdat we borsten hebben?

En dat. Eén “bal” is meestal iets groter en bevindt zich in het scrotum net hieronder. Vaker – links, maar niet feit.

5. Wat is dit – krijg een kick “waar niet”?

Dit is echt verschrikkelijk. Er is een hoop pijnreceptoren en geen bescherming: geen bedrijven, noch spieren om de slag te verzachten. Bovendien leiden de zenuwen van daaruit tot de buikholte, wervelkolom en billen (daarom, als dit gebeurt, krijgen de jongens ook pijn in de maag). Dus dit is de ergste pijn, die je je kunt voorstellen, die ook in de maag in beweging is. Ze zeggen, vergelijkbaar met de bevalling (alleen duurt niet zo lang).

6. Aanraken voor eieren is een unieke seksuele ervaring?

Niet, dus hij is uniek en noodzakelijk. Wij en zonder het orgasme te bereiken. Maar als je ze een beetje aandacht geeft – het doet geen pijn.

7. En wat doen we, meisjes, doen met je “gentleman’s set”?

Gebruik de mond. Neem gewoon hun lippen en speel een beetje met hen. Je kunt opzoeken met hun vingers. Trek ze niet voor hen en “noem ze niet, zoals in de klokken, of dat u nog steeds opneemt.

acht. En waarom ze allemaal zo verschillend hebben?

Scrotum, zoals een penis, kan reageren op vele stimuli en bijvoorbeeld intrekken. Bovendien, zoals een lid (of borsten – om duidelijker te zijn), is elk scrotum een ​​uniek kunstwerk unieke vorm en magnitude.

9. Waar, dat als de man niet lang kan klaarkomen, dan zullen de testikels beroep doen op en opgezwollen?

SPEIN – Laat niet in de steek gelaten, maar het gevoel van ongemak zal natuurlijk ontstaan. Dus je zult het onwaarschijnlijk zijn om hem onder dit voorwendsel te redden van een dreigende dood met een dringende blowjob. Maar om opluchting te maken – kun je best.

10. Je weet hoe je ze op verzoek kunt trekken / ontspannen?

Dit gebeurt automatisch, afhankelijk van de luchttemperatuur, opwinding of opwinding.

kamagra nederland

elf. Het doet pijn – ren en spring zonder linnen?

Het is onmogelijk om te zeggen dat een man zonder broek verplicht is om op het rek te gaan slapen en bang te zijn om te bewegen. Maar alle repetitieve acties kunnen een beetje vervelend de bijbehorende delen zijn. De meeste jongens zullen een zuiggevoel in de maag

ervaren als het ondergoed vergeten ondergoed te dragen en zal worden gedwongen om te rijden en te haasten. Voor zover het wordt getolereerd, kun je oordelen als je naar fitness gaat zonder een sportbeha.

BÌNH LUẬN

Please enter your comment!
Please enter your name here